3 beste cryptocurrency apps van 2019 – iOS en Android

Op dit moment zijn er al een heleboel cryptocurrency apps voor iOS en Android smartphomes en tablets. Maar welke moet je nu kiezen? Wij hebben hier 3 van de beste cryptocurrency apps waarmee je snel, veilig en makkelijk kunt handelen in cryptocurrencies. Je kunt ze allemaal gratis downloaden.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

3 beste cryptocurrency apps van 2019

In ons overzicht staan alleen maar cryptocurrency trading apps iOS en Andoid. Bij allemaal is het mogelijk om direct te handelen in verschillende cryptomunten. Bij 2 van de 3 cryptocurrency apps kun je cryptocurrencies kopen met iDEAL of een andere betaalmethode.

Voor alle cryptocurrency apps heb je een account nodig en daarna kun je de app gratis downloaden.

3 beste cryptocurrency apps van 2019 voor iOS en Android:

  1. Coinmerce
  2. Bitmymoney
  3. Binance

Coinmerce App voor iOS en Android

Coinmerce App voor iOS en Android
Coinmerce App voor iOS en Android

Met de Nederlandse iOS en Android app van Coinmerce kun je cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Op dit moment kun je naast de belangrijkste cryptomunten, Bitcoin, Ripple en Ethereum meer dan 80 andere cryptocurrencies kopen met iDEAL. Een zeer handige functie is de Stop Limiet functie. Met deze functie is het mogelijk om automatisch een cryptomunt te kopen of te verkopen wanneer die een bepaald bedrag behaald.

Aanmelden bij Coinmerce

Bitmymoney App voor iOS en Android

Bitmymoney App voor iOS en Android
Bitmymoney App voor iOS en Android

Bitmymoney is net zoals Coinmerce een Nederlands bedrijf. Met de Bitmymoney app voor iOS en Android kun je Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen, verkopen en bewaren.

Open een gratis account en download de app.

Binance App voor iOS en Android

Binance App voor iOS en Android
Binance App voor iOS en Android

Binance is 1 van de grootste cryptocurrency exchanges wereldwijd. Met de Binance app is het mogelijk om te handelen in meer dan 100 verschillende cryptocurrencies. Je kunt er cryptomunten kopen, verkopen en snel en veilig traden tegen niet al te hoge kosten. Daarnaast kun je net zoals bij de Coinmerce app een Stop Limiet instellen.

Gratis aanmelden bij Binance

Welke cryptocurrency app moet ik kiezen?

Dit waren de 3 beste cryptocurrency apps van 2019 voor iOS en Android, waarmee je veilig en snel kunt handelen in cryptocurrencies. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere apps. Het is aan te raden om de apps te proberen en te kijken welke Android of iOS het beste bij jou past. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen behoeftes en voorkeuren.

 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!