3 Bitcoin kortingscodes en acties – september 2019

Bekijk hier 3 Bitcoin kortingscodes en acties voor september 2019. Ontvang tot 100% korting op de fees.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

3 Bitcoin kortingscodes en acties

Hieronder vind je 3 Bitcoin kortingscodes en acties voor het kopen, verkopen en handelen in Bitcoin.

1: Gratis 1.000 euro in Bitcoin handelen

Meld je via CryptoSjop aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees. Voor het storten van euro’s in je account met iDEAL en Bancontact betaal je ook geen extra transactiekosten.

2: 6 maanden 10% korting op de fees

BitMEX is een populaire en 1 van de grootste Bitcoin exchanges. Je kunt er handelen in Bitcoin en andere cryptovaluta met een hefboom van maximaal 100x. Wanneer je via CryptoSjop een nieuw account aanmaakt bij BitMEX ontvang je 6 maanden lang 10% korting op de fees.

3: Bitcoin Private Trading met flinke korting!

Wil je meer dan 25.000 euro investeren in Bitcoin? Meld je dan aan via CryptoSjop aan bij BTC Direct en ontvang extra korting op de fees. Daarnaast krijg je ook een eigen accountmanager toegewezen die je via e-mail of telefoon kunt bereiken voor onder andere persoonlijke begeleiding.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!