8 van de top 10 crypto koersen meer dan 5 procent gedaald

Cryptomarkt update: vandaag staan weer net zoals gisteren alle top 10 crypto koersen in het rood. De grootste daler van de afgelopen 24 uur is Bitcoin Cash met een daling van meer dan 10 procent.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Top 10 Crypto Koersen overzicht

Op dit moment zijn alleen de koersen van Binance Coin en Bitcoin minder dan 5 procent gedaald in de afgelopen 24 uur. Voorlopig ziet het er nog beter uit dan gisteren toen 3 van de top 10 cryptocurrencies meer dan 10 procent in het oord stonden. Vandaag zien we alleen de koers van Bitcoin Cash net boven de 10 procent staan. De overige 7 crypto koersen staan tussen de 5 en 9 procent in het rood.

Voorlopig is het afwachten, blijft Bitcoin boven de 6600 dollar of komt er een Bitcoin crash.

Cryptocurrency24 uurKopen
Bitcoin-4,01%Kopen
Ethereum-7,50%Kopen
XRP-7,66%Kopen
Bitcoin Cash-10,21%Kopen
Litecoin-6,26%Kopen
EOS-5,46%Kopen
Binance Coin-2,90%Kopen
Bitcoin SV-8,39%Kopen
Tezos-8,97%Kopen
Stellar-5,77%Kopen

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!