Anycoin Direct heeft IOTA toegevoegd – IOTA kopen, verkopen en traden

26

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Anycoin Direct heeft IOTA toegevoegd – IOTA kopen, verkopen en traden
5 (100%) 1 vote[s]

IOTA is toegevoegd op Anycoin Direct!

De bijzondere cryptocurrency IOTA is nu beschikbaar op Anycoin Direct. Vanaf vandaag is het mogelijk om IOTA te kopen en te traden op Anycoin Direct. Uiteraard kunt u IOTA ook verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening.

Gratis aanmelden bij Anycoin Direct

Wat is IOTA?

IOTA is significant anders dan de meeste cryptocurrencies omdat het een ‘Tangle’ gebruikt in plaats van een blockchain. Een Tangle is een schakeling van onderling verbonden transacties. Deze transacties zijn gedistribueerd en opgeslagen in een gedecentraliseerd netwerk van nodes. In tegenstelling tot betalen van transactie fees dwingt de Tangle tot het bijdragen aan de veiligheid en stabiliteit van het netwerk doordat participanten automatisch twee transacties valideren bij het doen van een transactie. De structuur van de Tangle zorgt ervoor dat IOTA schaalbaar, flexibel en zonder transactiekosten kan opereren.