Binance: 100.000 Ontology (ONT) Airdrop

Binance geeft deze maand 100.000 Ontology (ONT) tokens weg aan nieuwe en bestaande gebruikers. Hoe kun je meedoen en Ontology winnen?

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Binance ONT Airdrop – Zo kun je meedoen

Binance viert samen met Ontology de lancering van ONT/BTC en ONT/USDT margin trading paren. En daarom geven ze in totaal 100.000 aan Ontology tokens weg. De promotie periode is van 11 september 2019 0:00 AM (UTC) tot 18 september 2019 0:00 AM (UTC).

Promotie 1: 20.000 ONT Airdrop

Gebruikers die een nieuw Binance-margin trading-account openen, meer dan 500 ONT-tokens lenen en ook in ONT margin paren handelen tijdens de promotie periode, ontvangen 20 ONT als beloning. Dit gaat door op basis van wie het eerst komt het eerst maalt, totdat de volledige 20.000 ONT weggeven zijn.

Meedoen? Volg de onderstaande stappen:

Login/register → User center → Dashboard → Margin → Open margin account

User center → Wallet → Balance → Margin → Funds → Transfer → Borrow/Repay → Trade (ONT/BTC, ONT/USDT)

Promotie 2: 80.000 ONT Airdrop

Alle gebruikers met een handelsvolume van ten minste 200 ONT (inclusief aan- en verkopen) via ONT-handelsparen op Binance (inclusief wissel- en margin markten) tijdens de promotieperiode, nemen automatisch deel aan de promotie. Meer informatie over de verdeling vind je op Binance.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!