Binance Coin kopen met iDEAL kan nu via Coinmerce

Binance Coin kopen met iDEAL kan nu via Coinmerce
Binance Coin kopen met iDEAL kan nu via Coinmerce
Binance Coin kopen met iDEAL kan nu via Coinmerce
5 (100%) 1 vote

De Nederlandse cryptocurrency aanbieder Coinmerce heeft deze week de cryptomunt Binance Coin (BNB) toegevoegd.

Inhoudsopgave

Direct Bitcoins kopen met iDEALBitvavo - Grootste en Goedkoopste Crypto Exchange van Nederland

Binance Coin kopen met iDEAL via Coinmerce

Vanaf nu kun je veilig en snel Binance Coin (BNB) kopen met iDEAL via Coinmerce. Naast BNB kun je er meer dan 80 andere cryptomunten kopen, verkopen en bewaren.

Meld je gratis aan op de website en download daarna de handige app voor Android of iOS. Met de app kun je snel handelen n alle cryptocurrencies die ze aanbieden.

Wat is Binance Coin?

Binance gaf zijn eigen token uit, de Binance Coin, met BNB als symbool. BNB werkt op de Ethereum-blockchain en volgt de ERC20-token standaarden. De token werd opgericht met een totaal van 200 miljoen. Volgens de whitepaper is Binance van plan om elk kwartaal 20% van de winst te gebruiken om BNB terug te kopen en te verbranden, totdat 50% van het totale BNB-aanbod (100 miljoen) is verbrand.

De BNB-token zelf heeft meerdere vormen van bruikbaarheid, hoofdzakelijk het onderliggende gas dat het Binance-systeem aandrijft. De meest voorkomende use-cases zijn het gebruik van BNB om: te betalen voor trading fees op de Binance exchange, het equivalent van een korting van 50% op transacties (gedurende het eerste jaar).