Binance upgrade duurt 2 uur langer dan verwacht

De Binance upgrade duurt langer dan verwacht. In een tweet laat Binance weten dat ze bijna klaar zijn met de laatste taken en het testen van de upgrade.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Binance upgrade update

Op dit moment is Binance, 1 van de grootste crypto exchanges wereldwijd, gesloten. Je kunt je wel registreren maar traden, crypto opnemen en storten is nu niet mogelijk. Eerder lieten ze weten dat de upgrade tot ongeveer 1 uur Nederlandse tijd zou duren. Helaas is dat niet gelukt en gaat het nog ongeveer 2 uur duren.

In een tweet lieten ze weten dat ze nog bezig zijn met het uitvoeren van testen. Hierdoor hebben ze ongeveer 2 uur extra nodig. Naar verwachting gaat Binance weer rond 3 uur open.

Our teams are working through the final tasks & testing the upgraded system internally.

Unfortunately, we will require an extra 2 hours, as a portion of the final tasks took longer than expected.

30 minuten window

Voor gebruikers die orders openen hebben staan komt er een “30 minuten window”. Gebruikers kunnen 30 minuten de tijd om hun orders te stoppen en aan te passen, voordat het traden weer wordt geopend.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!