Binance verwijdert Bitcoin SV (BCHSV – BSV)

44

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

5.0
02

Binance, 1 van de grootste crypto exchanges wereldwijd, heeft vandaag via Twitter en een artikel op hun blog aangekondigd dat ze Bitcoin SV gaan verwijderen. Vanaf 22 april 2019 is het niet meer mogelijk om in Bitcoin SV te handelen.

Binance Waarschuwing

Op 12 april 2019 kwam Binance-CEO Changpeng Zhao (CZ) al met een waarschuwing dat ze Bitcoin SV zouden verwijdert als Craig S. Wright (CSW) niet zou stoppen met het aanklagen van mensen. CSW beweert dat hij Satoshi Nakamoto is, de uitvinder van Bitcoin. Daarnaast heeft hij al meerdere mensen aangeklaagd die niet geloven dat hij Satoshi Nakamoto is en hem een fraudeur noemde op Twitter.

Crypto Actie: ontvang gratis handelstegoed!

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat Binance nu echt Bitcoin SV gaat verwijderen. De exacte reden waarom Binance Bitcoin SV verwijdert is nog niet bekend. Je kunt tot 22 april 2019 10:00 AM UTC, 12 uur Nederlandse tijd, je Bitcoin SV weghalen bij de exchange.

We houden je op de hoogte als er meer nieuws is. Grote kans dat meer exchanges Bitcoin SV zullen verwijderen.