Bitcoin-apps voor je iPhone – Bitcoins kopen en verkopen

Beste Bitcoin-apps voor je iPhone of iPAD – Bitcoin kopen, verkopen en omwisselen

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

We bespreken hier de beste Bitcoin-apps voor je iPhone, waarmee je direct Bitcoin en andere cryptomunten kunt kopen, verkopen en omwisselen. Alle apps zijn geschikt voor je iPhone of iPad.

Let goed op dat je de juiste Bitcoin-app installeert.

3 Beste Bitcoin-apps voor je iPhone

1: Coinmerce

Met de Bitcoin-app van Coinmerce kun je naast Bitcoin meer dan 100 andere cryptocurrencies kopen, verkopen en bewaren. In slechts een aantal stappen kun je Bitcoin kopen met iDEAL. Je kunt de bitcoins in de app bewaren of doorsturen naar je eigen wallet.

2: Bitmymoney

De Nederlandse Bitcoin-app van Bitmymoney maakt het mogelijk om Bitcoin, Litecoin en Ethereum eenvoudig en snel te kopen en te verkopen. Bitcoins kan je kopen met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoin rekening.

3: KuCoin

KuCoin is een internationale cryptocurrency exchange waar je naast Bitcoin honderden andere cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en omwisselen. Met de KuCoin app voor je iPhone kun je Bitcoin kopen met creditcard, Visa of Mastercard. De bitcoins kun je in je account bewaren of doorsturen naar je eigen Bitcoin wallet. Daarnaast is het mogelijk om je bitcoins om te wisselen voor meer dan 200 andere cryptocurrencies. Regelmatig worden er nieuwe cryptocurrencies toegevoegd.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!