Bitcoin Black Friday Deals 2019 – Beste Bitcoin Deals

De beste Bitcoin deals en kortingen op Black Friday 2019. Op vrijdag 29 november 2019 is het weer Black Friday, de dag met de extra hoge kortingen en de beste deals van het jaar. We hebben hier alvast de beste crypto en Bitcoin aanbiedingen verzameld voordat Black Friday begonnen is. Zodra er nieuwe aanbiedingen zijn vind je die hier.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin Black Friday Deals 2019

1: 1.000 euro gratis handelen in Bitcoin en extra korting op de fees

Maak via CryptoSjop een nieuw account aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen handelskosten. Daarnaast krijg je na de aanbieding ook extra korting aan de hand van je handelsvolume. Hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees.

2: Ontvang 5 euro gratis trade tegoed

Download de BTC Direct app en ontvang de 5 euro gratis waarmeer je onder andere Bitcoin en Ethereum kunt kopen. De app is geschikt voor Android en iOS. Gebruik de promotiecode: CRYPTOSTART bij het aanmelden.

3: Bitcoin traden met 6 maanden 10% korting

Meld je via Crypto Sjop aan bij BitMEX en ontvang nu 6 maanden lang 10% korting op de fees. BitMex behoort tot de grootste Bitcoin leverage trading exchanges met een hefboom tot 100x.

4: Hoge korting op de Bitcoin fees

Bij Bitcoin Meester kun je rond de 200 cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Hoe meer je handelt in cryptomunten des te hoger de korting wordt op de trading fees.

5: 30% korting op alles van Ledger

Opzoek naar een nieuwe crypto wallet? Ontvang nu 30% korting op de Ledger Nano X en de Ledger Nano S. Ga voor meer informatie naar de Ledger Black Friday shop voor de beste deals.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!