Bitcoin Cash (BCH) grootste stijger, Bitcoin SV (BSV) grootste daler van top 100 cryptomunten

Cryptomarkt update: van de top 100 cryptocurrencies is Bitcoin Cash (BCH) de grootste stijger. Bitcoin SV is de grootste daler op dit moment.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin Cash (BCH) grootste stijger

Op het moment van schrijven staan er slechts 7 van de top 100 cryptocurrencies in het groen. Alle top 10 cryptomunten behalve Bitcoin Cash staan in het rood.

Bitcoin Cash koers grafiek - 16 april 2019
Bitcoin Cash koers grafiek – 16 april 2019

Bitcoin Cash is het hardst gestegen in de afgelopen 24 uur. Met een stijging van precies 7% staat de koers op $321,50 dollar. Door de stijging is BCH voorbij Litecoin en EOS en staat nu op de vierde plek met een market cap van ruim $5,7 miljard dollar.

Crypto Actie: ontvang gratis handelstegoed!

Bitcoin SV (BSV) grootste daler

Bitcoin SV heeft het zwaar mede doordat Binance Bitcoin SV gaat verwijderen en er komen meer crypto exchanges bij die de cryptomunt gaan verwijderen. Een aantal uren geleden heeft Shapeshift aangekondigd dat ze BSV gaan verwijderen en Kraken overweegt het.

Bitcoin SV koers grafiek - 16 april 2019
Bitcoin SV koers grafiek – 16 april 2019

De Bitcoin SV koers staat nu op $56,24 dollar en is in de afgelopen 24 uur al met 21,60% gedaald en het einde lijkt nog niet inzicht. De totale Bitcoin SV market cap is onder de $1 miljard dollar gedaald naar $997.069.902 dollar. Door de grote daling is Bitcoin SV gedaald van plek 12 naar plek 14 en staat nog net voor IOTA.

Bitcoin Cash en Bitcoin SV kopen met iDEAL

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!