Bitcoin duikt onder de $3900 dollar, Ethereum en Ripple licht in de min

Bitcoin duikt onder de 3900 dollar, Ethereum en Ripple licht in de min
Bitcoin duikt onder de 3900 dollar, Ethereum en Ripple licht in de min
Bitcoin duikt onder de $3900 dollar, Ethereum en Ripple licht in de min
5 (100%) 1 vote[s]

Cryptomarkt update: de Bitcoin koers is zojuist weer onder de $3900 dollar gedoken. Ethereum en Ripple staan licht in het rood.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers onder de $3900 dollar

Na een aantal dagen boven de $3900 dollar te hebben gestaan is de Bitcoin (BTC) koers er onder gedoken. De Bitcoin koers staat op dit moment op $3.888,86 dollar, daarmee staat de koers 1.5 procent in de min.

De daling valt nog mee op dit moment. Het lijkt erop dat er op dit moment veel weerstand is om verder te dalen. Hoelang gaat het duren? Het is goed mogelijk dat de BTC koers weer onder de $3800 dollar duikt. Maar het is ook mogelijk dat de koers weer omschiet naar de $4000 dollar. Afwachten wat de koers gaat doen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Ethereum en Ripple in het rood

De koersen van Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) staan vandaag al de hele dag in het rood. Ethereum is het hardst gedaald met een verlies van 2,49% in de afgelopen 24 uur. De koers staat nu op $133,25 dat is nog net boven de $130 dollargrens.

Ethereum kopen met iDEAL

Ripple staat op dit moment iets minder dan een procent in de min. XRP staat nu op $0,309641 dat is een daling van 0,75% in de afgelopen 24 uur. De 30 dollarcent is een belangrijke grens voor XRP. Op 24 februari was het de laatste keer dat de XRP koers onder de 30 dollarcent was gezakt.

Ripple XRP kopen met iDEAL

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.