Bitcoin en Ethereum Analyse van Dinsdag 25 Juni 2019

155

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto analyse video van dinsdag 25 juni 2019: technische analyse van Bitcoin en Ethereum. Hoe staan de crypto koersen ervoor en wat kunnen we verwachten?

Bitcoin en Ethereum Analyse Dinsdag 25 Juni 2019

Welkom bij de cryptocurrency update van dinsdag 25 juni 2019. In deze video leg ik jou uit wat ons te wachten staat met Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH).

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.