Bitcoin, Ethereum & Altcoins Analyse: Bitcoin naar de 8500 dollar?

43

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Rate this post

Crypto analyse video: technische analyse van Bitcoin, Ethereum, Altcoins en het laatste crypto nieuws van dinsdag 14 mei 2019. Hoe staan de koersen van Bitcoin en Ethereum ervoor en wat kunnen we verwachten van de altcoins?

Bitcoin, Ethereum & Altcoins Analyse – 14 mei 2019

Crypto analyse video gemaakt door HetCryptoHuis. Welkom bij de Cryptocurrency update van 14 mei 2019. In deze video leg ik jou uit wat ons te wachten staat met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Als laatste behandel ik (Elroy) nog een aantal nieuws items.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.