Bitcoin & Ethereum Analyse: nemen de crypto bears het over?

30

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

5.0
01

Crypto analyse video: technische analyse van Bitcoin en Ethereum Analyse, maandag 15 april 2019. Verder belangrijk crypto nieuws over India en blockchain.

Bitcoin & Ethereum Analyse: nemen de crypto bears het over?

Bitcoin of Ethereum kopen met iDEAL

Cypto analyse video gemaakt door HetCryptoHuis. Dit is de technische analyse van Bitcoin en Ethereum van maandag 15 april 2019. Gaat Bitcoin door de grens van 5200 of gaat de prijs weer dalen?

Crypto Actie: ontvang gratis handelstegoed!

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.