BitMEX - 6 maanden 10 procent korting

Bitcoin, Ethereum en Ripple meer dan 8% gestegen

91

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

De drie beste cryptomunten staan vandaag allemaal in het groen. In de afgelopen 24 uur zijn ze allemaal met minimaal 8% gestegen.

Bitcoin koers net onder de 8000 dollar

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers net onder de 8000 dollar op $7.955,15 dollar. In de afgelopen 24 uur is de prijs voor 1 Bitcoin gestegen met 8,69%. De market cap van Bitcoin staat op 140.8 miljard dollar.

Ethereum koers bijna 9% gestegen

De nummer twee Ethereum staat ook op een winst vandaag van bijna 9%. In de afgelopen 24 uur is de koers gestegen met 8,49% naar een prijs van $256,45 dollar. Gisteren stond de prijs voor Ethereum nog rond de 235 dollar. De market cap van Ethereum is met 2 miljard dollar gestegen naar de 27.2 miljard dollar.

Ripple koers weer boven de 40 dollarcent

Ook Ripple (XRP) staat in de plus met een stijging van 9,07% in de afgelopen 24 uur staat de prijs voor XRP weer boven de 40 dollarcent. De XRP market cap is gestegen naar de 17.1 miljard dollar.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!