Bitcoin koers al meer dan 25 procent gestegen

Bitcoin Koers Update: Bitcoin behoort tot de grootste stijgers van de top 10 beste cryptocurrencies. Op dit moment is de koers al ruim 25 procent gestegen in de afgelopen 7 dagen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

Bekijk meer Bitcoin Euro Koers grafieken en extra koers informatie.

Bitcoin koers bijna 30 procent gestegen

De Bitcoin koers is in de afgelopen 7 dagen met bijna 30 procent gestegen. Vorige week dook de Bitcoin hard omlaag naar de 5.000 dollar. In de afgelopen dagen is de koers met 27,7 procent gestegen.

Op het moment van schrijven staat de BTC koers boven de 6.700 dollar op 6.782,23 dollar. De afgelopen 24 uur is Bitcoin met bijna 1 procent gestegen.

In de komende uren is het afwachten of Bitcoin rond de 6700 dollar kan blijven en of het door de 6.800 dollargrens kan komen. Lukt dat niet dan kan het zijn dat de koers weer nar de 6.000 dollar terug schiet. Mocht het wel lukken dan is het goed mogelijk dat de koers hard omhoog schiet richting de 8.000 dollar. We houden je op de hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!