Bitcoin koers net onder de 8200 – Ripple XRP plus 20%

41

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Rate this post

Cryptomarkt update: de Bitcoin koers stijgt verder en staat net onder de 8200 dollar. Ripple (XRP) koers schiet omhoog met meer dan 20%.

Bitcoin koers net onder de 8200 dollar

Vandaag zien we de Bitcoin koers verder stijgen naar een nieuwe record hoogte. In de afgelopen 9 maanden heeft de koers niet zo hoog gestaan.

Op dit moment staat de Bitcoin koers op $8.173,47 dollar. Dat is een stijging van 16,07% in de afgelopen 24 uur. De Bitcoin market cap is met 20 miljard dollar gestegen naar de 144 miljard dollar.

Afwachten of de koers verder kan stijgen richting de 8400 dollar. Let op, er komt altijd een correctie en dan kan de prijs weer hard omlaag schieten. We houden je hier op de hoogte.

Ripple XRP meer dan 20% gestegen

Ripple (XRP) ontwaakt en stijgt vandaag met meer dan 20%. Op dit moment staat de XRP koers op $0,386599 dollar. In de afgelopen 24 uur is de XRP koers met 21,94% gestegen. Het lijkt erop dat XRP weer onderweg is naar de 40 dollarcent. De market is gestegen naar de 16 miljard dollar.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.