Bitcoin koers schiet hard omlaag naar de 8600 dollar

Crypto Prijs Alert: de Bitcoin BTC koers is binnen een paar minuten tijd met bijna 500 dollar gedaald. Vannacht schoot de koers omhoog tot boven de 9000 dollar en rond 12 uur vanmiddag dook de koers weer hard naar beneden

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Koers

Bekijk meer Bitcoin Euro Koers grafieken en extra informatie.

Bitcoin koers bijna 500 dollar gedaald

De Bitcoin koers begon de dag positief met een stijging tot ruim boven de 9000 dollar. Tot een uur geleden stond de koers nog boven de 9000 dollar, totdat de dump begon. Binnen slechts een paar minuten schoot de koers omlaag met bijna 500 dollar.

Op het moment van schrijven staat de koers op 8.648,66 dollar. Voordat de dump begon stond de koers net boven de 9000 dollar op 9056 dollar. Het is afwachten of de koers weer richting de 9000 dollar kan stijgen of dat de koers verder daalt.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!