Bitcoin koers update: Bitcoin nog boven de 7400 dollar

Bitcoin koers update: na de Bitcoin crash van gisteren is het vandaag nog redelijk rustig. Voorlopig blijft de Bitcoin koers hangen tussen de 7400 en 7500 dollar. Sinds gistermiddag zien we de koers zijwaarts bewegen. Komt er een nieuwe crash?

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers boven 7400 dollar

Gisteren was de Bitcoin (BTC) koers rond de 800 dollar gedaald. De cryptomarkt kleurde. Alle top 50 crypto koersen stonden in het rood. Vandaag zien we de Bitcoin koers zijwaarts bewegen maar voor hoelang?

Bitcoin Koers Grafiek - 24 oktober 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 24 oktober 2019

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op net onder de 7500 dollar op 7.484,33 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 6,44% gedaald. Bij BitMEX en Binance is de koers al een paar keren onder de 7400 dollar gedoken. Elke keer vond de koers snel de weg terug tot boven de 7400 dollar. Het wordt afwachten wat de koers gaat doen. Daalt de koers verder naar de 7000 dollar, blijft de koers hier hangen of komt er weer een stijging naar de 8000 dollar. We houden je op hoogte hier.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!