Bitcoin koers update: Bitcoin schiet omhoog naar de 8300 dollar

Bitcoin koers update: na een aantal dagen in het rood zien we de koers van Bitcoin vandaag weer in het groen staan. In de afgelopen uren is de koers van Bitcoin met ongeveer 500 dollar gestegen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers schiet omhoog

Vandaag schiet de Bitcoin koers omhoog tot ruim boven de 8000 dollar. Vanmorgen stond de koers nog rond de 7800 dollar. Sinds vanmorgen zien we de koers stijgen tot waar het nu is.

Bitcoin Koers Grafiek - 7 oktober 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 7 oktober 2019

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers net onder de 8300 dollar op 8.274,83 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 2,62% gestegen. Het is nog niet gelukt om boven de 8.300 dollar uit te komen. In de komende uren is het afwachten wat de koers gaat doen. Gaat de Bitcoin koers verder stijgen richting de 8.500 dollar of komt er weer dump tot onder de 8.000 dollar? We houden je op de hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!