Bitcoin koers update: komt er een Bitcoin CRASH?

Bitcoin koers update: de koers van Bitcoin staat nu nog net boven de 8000 dollar bij Crypto Koers Euro. In het afgelopen uur is de Bitcoin koers onder de 8100 dollar gedoken. Bij een aantal Bitcoin exchanges schoot de prijs al onder de 8000 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers nog net boven de 8000 dollar

Vandaag zien we de koers van Bitcoin verder dalen richting de 8000 dollar. Bij BitMEX en Binance staat de prijs van 1 Bitcoin nu al onder de 8000 dollar.

Bitcoin Koers Grafiek - 16 oktober 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 16 oktober 2019

Op het moment van schrijven staat de koers van Bitcoin op 8058 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 3,25% gedaald. Het is afwachten wat er in de komende uren gaat gebeuren. Komt er een crash richting de 7800 dollar en daarna verder richting de 7500 dollar? Of stijgt de koers weer richting de 8200 dollar? We houden je op de hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!