Bitcoin kopen met 90% korting – Bitcoin SALE

Bitcoin Korting: wil je Bitcoin kopen met een hoge korting? Ontvang 90% korting op de Bitcoin prijs. Lees hier meer over deze speciale Bitcoin actie.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin kopen met 90% korting

Cryptocurrency Exchange KuCoin viert haar tweejarig bestaan. De komende tijd houden ze verschillende acties. Bij de eerste actie kun je Bitcoin kopen met 90% korting.

Hoe kun je Bitcoin kopen met hoge korting?

Op 16 september 2019 kun je Bitcoin kopen met 90% bij KuCoin. Je hebt nog een paar dagen de tijd om je aan te melden. Meld je aan bij KuCoin, voltooi de KYC verificatie en zorg ervoor dat je minimaal 50 KuCoin Shares (KCS) in je account hebt.

Je kunt Bitcoin kopen met iDEAL bij onder andere Bitvavo of BTC Direct. Deze kun je naar je Bitcoin wallet sturen bij KuCoin en daarmee kun je dan KCS kopen. 

Het is ook mogelijk om Bitcoin te kopen met je creditcard bij KuCoin en daarna je Bitcoin omwisselen voor KuCoin Shares.

Meer informatie over deze actie vind je op de website van KuCoin.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!