Bitcoin Meester heeft 6 nieuwe cryptomunten toegevoegd

27

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin Meester heeft 6 nieuwe cryptomunten toegevoegd
5 (100%) 2 vote[s]

Bitcoin Meester blijft het aantal cryptomunten uitbreiden. Deze week zijn er weer 6 cryptomunten toegevoegd. Op dit moment kunt je er 159 cryptomunten kopen en verkopen.

Crypto Korting: hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt!

Bitcoin Meester heeft 6 nieuwe cryptomunten toegevoegd

Vanaf nu kun je bij Bitcoin Meester ETHLend (LEND), Raiden Network, Mainframe (MFT), Po.et (POE), Quantsamp (QSP) en Ren (REN) kopen en verkopen.

Wat is ETHLend (LEND)?

ETHLend is een gedecentraliseerd peer-to-peer leenplatform, dat is gemaakt op de Ethereum blockchain. ETHLend vergemakkelijkt het proces tussen kredietverlener en gebruiker. Ze maken het proces veiliger en betrouwbaarder door gebruik te maken van smart contracts. Bij ETHLend zijn ze ervan overtuigd dat, door de komst van deze blockchaintechnologie, een meer democratische manier om geld te lenen mogelijk zal zijn. Daarnaast kan iedereen zijn of haar eigen kredietinstelling worden.

ETHLend kopen met iDEAL

Wat is Raiden Network (RDN)?

Raiden Network maakt gebruik van een off-chain state netwerk om Ethereum uit te breiden met enkele bijzondere eigenschappen, namelijk:

  • Snelheid: Transacites worden binnen een fractie van een seconde gevalideerd.
  • Micro-payments: Minibetalingen en microfinance is mogelijk.
  • Lineaire schaalbaarheid: Het netwerk is automatisch schaalbaar met het aantal gebruikers.
  • Lage kosten: Transacties in RDN tokens zullen lager uitvallen in vergelijking met on-chain transacties.
  • Interopable: Raiden Network werkt met elke ERC20 token.

Raiden Network kopen met iDEAL

Wat is Mainframe (MFT)?

Mainframe is een gedecentraliseerd communicatieplatform. Het maakt gebruik van de blockchain en verschillende andere op encryptie gebaseerde technologieën. Dit doen zij om de privacy van de gebruikers te verbeteren.

Naast een communicatieplatform is Mainframe ook een blockchainprotocol dat ontwikkelingspakketten voor dApps levert. Deze pakketten zijn bedoeld om een eenvoudige integratie van het berichtenprotocol mogelijk te maken.

Mainframe kopen met iDEAL

Wat is Po.et (POE)?

Po.et staat voor Proof of Existence 2.0. Po.et biedt een blockchain om het eigendom van de digitale en nieuwe creatieve activa van de gehele wereld bij te houden. Ze maken het mogelijk om niet wijzigbare artikelen met data en titels voor het specialisme te maken. Daarnaast kan de volledige boekhouding op de blockchain geregistreerd worden, omdat het volledig gedecentraliseerd en beveiligd is.

Po.et kopen met iDEAL

Wat is Quantsamp (QSP)?

Quantstamp is een protocol dat de beveiliging van smart contracts controleert. Smart contracts dienen een goede, schone code te hebben. Daarnaast staan smart contracts op de blockchain en zijn ze niet aan te passen. De token wordt gebruikt als beloning voor het vinden van beveiligingsrisico’s in smart contract codes.

Quantstamp kopen met iDEAL

Wat is Ren (REN)?

Ren staat voor Republic Protocol. Het Ren netwerk is een gedecentraliseerd open source darkpool exchange. Het vergemakkelijkt de cross-chain transacties in een verborgen orderboek die over het Ethereum en Bitcoin netwerk loopt. Ren levert wiskundig bewezen beveiliging en privacy. Traders kunnen door het systeem aanzienlijke hoeveelheden activa uitwisselen.

Ren kopen met iDEAL