Bitcoin Meester heeft Electroneum (ETN) toegevoegd – ETN kopen en verkopen

31

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin Meester heeft Electroneum (ETN) toegevoegd – ETN kopen en verkopen
5 (100%) 1 vote[s]

Electroneum ETN kopen en verkopen via Bitcoin Meester

Sinds maandag 17 december 2018 is het mogelijk om bij Bitcoin Meester de cryptomunt Electroneum ETN te kopen. Bij Bitcoin Meester kun je meer dan 100 cryptomunten kopen, verkopen en ruilen. Je hoeft niet eerst een Electroneum wallet aan te maken. Alle cryptomunten worden direct opgeslagen in je account.

Gratis aanmelden bij Bitcoin Meester

Wat is Electroneum?

Electroneum heeft de uitdrukking ‘activeringsvaluta’ bedacht omdat het een markt van 3 biljoen mogelijk gaat maken (Price Waterhouse Coopers voorspelt in hun 2017 Global Fintech Report dat deze markt USD 3 biljoen groot is) door meer dan 350m smartphone gebruikers in ontwikkelingslanden voor de eerste keer toe te laten op deze digitale markt.

Met directe voordelen voor onze mobiele operators in die regio’s, inclusief betekenisvolle transactiekosten besparingen, zijn er operators die ons ver over de 100 miljoen gebruikers kunnen tillen en met nog veel meer operators in onderhandeling.

Onze unieke mobiele miner plaatst een kleine hoeveelheid ETN elke dag in de handen van gebruikers, de markt liquiditeit leverend en het aansturen van viral groei. Meer dan 1.6 miljoen geregistreerde gebruikers, we hebben een snellere virale groei dan zowel Facebook als Twitter over dezelfde periode.