Bitcoin Meester ondersteunt de BitTorrent Token (BTT) Airdrop

Bitcoin Meester ondersteunt de BitTorrent Token BTT Airdrop
Bitcoin Meester ondersteunt de BitTorrent Token BTT Airdrop
Bitcoin Meester ondersteunt de BitTorrent Token (BTT) Airdrop
5 (100%) 2 vote[s]

Gratis BitTorrent Tokens ontvangen? De eerste BitTorrent Token Airdrop zal naar verwachting plaatsvinden op 11 februari 2019. Bitcoin Meester heeft aangekondigd dat ze de BTT airdrop zullen ondersteunen. Lees hier hoe je mee kunt doen aan de gratis BitTorrent Token airdrop.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Wanneer is de eerste BitTorrent Token Airdrop?

De eerste BitTorrent Token (BTT) Airdrop zal waarschijnlijk plaatsvinden op 11 februari 2019. Op deze datum zal de block hoogte van de TRON blockchain op 6.600.000 staan en zodra die daar is wordt er een snapshot gemaakt voor de BitTorrent Token (BTT) Airdrop.

Wat moet ik doen om de gratis BitTorrent Tokens te ontvangen?

Voor de BitTorrent Token (BTT) Airdrop hoef je niet veel te doen. Zorg ervoor dat je rond 11 februari 2019 TRON (TRX) in je Bitcoin Meester account hebt staan en de BitTorrent Tokens worden automatisch aan je account toegevoegd.

Hoeveel BitTorrent Tokens kan ik ontvangen?

Op dit moment is de verhouding 1 TRX = 0.11 BTT. Dus als je 10.000 TRX in je account hebt zul je 1.100 gratis BitTorrent Tokens ontvangen.

Hoe kan ik TRON TRX kopen?

Het kopen van cryptocurrencies bij Bitcoin Meester is eenvoudiger dan je denkt. Binnen 3 stappen kun je in het bezit zijn van je eerste cryptocurrencies.

  1. Klik hier en maak een gratis account aan.
  2. Stort euro’s in je account, betalen kan o.a. met iDEAL.
    (verifieer je account als je voor meer dan 100 euro wilt kopen.)
  3. Koop met je euro’s TRON (TRX).