Bitcoin plus 3%, Ethereum min 7% en Ripple min 12%

Crypto koers update: vandaag staan de crypto koersen van de top 3 cryptomunten in het rood. Ze zijn alle drie rond de 3% gedaald. Ondanks de daling staat de Bitcoin koers rond de 3% in de plus Ethereum en Ripple staan in het rood.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers plus 3 procent

De Bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur met 2,98% gedaald. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op 11.335,27 dollar. Als we kijken naar de afgelopen 7 dagen dan staat Bitcoin in het groen. De afgelopen 7 is de Bitcoin koers met 3.3% gestegen. Het is afwachten of Bitcoin de week nog positief kan afsluiten.

Ethereum koers bijna 7 procent gedaald

Ethereum staat nog ruim boven de 250 dollar op 268.15 dollar. In de afgelopen 24 uur is de Ethereum prijs met 2,77% gedaald. In de afgelopen 7 dagen is de Ethereum koers met 6.7% gedaald. Vorige week stond de koers nog ruim boven de 300 dollar. Het is afwachten of Ethereum weer richting de 300 dollar kan stijgen of dat de koers verder daalt naar de 250 dollar.

Ripple koers bijna 13 procent gedaald

De Ripple XRP koers is het hardst gedaald van de top 3 cryptomunten. Op dit moment staat de XRP koers op 0,331542 dollar. De afgelopen 24 uur is de XRP koers met 3,90% gedaald. In de afgelopen 7 dagen is de koers zelfs met 12.4% gedaald.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!