Bitcoin ruim boven de 5300 dollar, Binance Coin koers schiet verder omhoog

46

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Cryptomarkt update: Bitcoin staat ruim boven de 5300 dollar. Binance Coin schiet verder omhoog naar een nieuwe all time high.

Bitcoin koers boven de 5300 dollar

De cryptomarkt is groen gekleurd en Bitcoin staat nu ruim boven de belangrijke grens van 5300 dollar. In de afgelopen 24 uur is de Bitcoin koers met 1,51% gestegen. De prijs voor 1 Bitcoin staat nu op $5.340,04 dollar.

Gaan we naar de 5400 dollar en hoger of gaat de prijs weer zakken naar de 5200 dollar? Op dit moment lijkt het erop dat we eerst richting de 5400 dollar gaan. Als de koers standhoudt dan kunnen we ook naar de 5500 dollar kijken. Aan de andere kant is het mogelijk dat de koers weer onder 5300 dollar komt als er teveel weerstand is om verder te stijgen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Binance Coin grootste stijger

Van da top 10 cryptocurrencies is Binance Coin de grootste stijger. De koers is in de afgelopen 24 uur met 15,53% gestegen. Gisteren gaven we al aan dat het goed mogelijk was dat Binance een nieuwe recordhoogte zou bereiken en dat is ook gebeurd.

De nieuwe all time high van Binance Coin staat op $25,05 dollar. Deze zal niet lang standhouden, want op dit moment staat de prijs op $25,02 dollar. Grote kans dat er een nieuwe all time high komt.

Binance Coin kopen

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!