Bitcoin scammer wordt zelf opgelicht

Deze Bitcoin scammer probeerde de verkeerde persoon op te lichten en werd uiteindelijk zelf opgelicht.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin oplichter wordt zelf opgelicht

Cryptocurrency wordt steeds populairder en de crypto scammers proberen ervan te profiteren. Deze oplichter probeerde de verkeerde persoon op te lichten en werd uiteindelijk zelf opgelicht.

Een oplichter nam via Instagram contact op met Twitteraar @BTCsessions. In plaats van dat hij niet reageerde op het bericht van de oplichter besloot hij deze keer om de oplichter een koekje van eigen deeg te geven.

” Rather than tell this individual to go pound sand, I opted enlist a mix of photoshop, strategically finding random transactions on a block explorer, and social engineering to teach a lesson on behalf of a good cause. “

Via deze link kun je het hele gesprek van @BTCsessions met de oplichter lezen.

Korte samenvatting @BTCsessions vs Bitcoin Scammer

De oplichter belooft een verdubbeling van je inzet. Wanneer je 1 Bitcoin stuurt naar een bepaalde Bitcoin wallet dan krijg je er 2 voor terug. Deze Bitcoin scam kom je dagelijks tegen op sociale media. Zodra je iets stuurt ben je natuurlijk je geld/bitcoins kwijt en zie je er niks meer van terug.

BTCsessions speelt mee en geeft aan dat hij wilt investeren, omdat het om een groot bedrag gaat wilt hij bewijs dat hij niet wordt opgelicht. Hij vraagt aan de oplichter om eerst een bedrag naar hem over te maken, zodat hij daarna de bitcoins naar de oplichter zal overmaken.

De oplichter stuurt na lang aarzelen uiteindelijk voor 50 dollar aan bitcoins naar BTCsessions. Zodra BTCsessions de bitcoins binnen heeft doneert hij de bitcoins aan Bitcoin Venezuela en beëindigt hij het gesprek met de scammer!

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!