Bitcoin Technische Analyse week 15 2019 – Bitcoin koers in ascending triangle: een uitbraak?

39

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

5.0
01

Bitcoin Technische analyse week 15: de Bitcoin koers beweegt zich in een ascending triangle. Dit kan posifitief zijn voor de Bitcoin koers!

Bitcoin Technische Analyse week 15 2019 – Bitcoin koers in ascending triangle: een uitbraak?

Cryptomunten kopen met iDEAL (Geen limieten en max 0.25% fees)

Bitcoin Technische analyse week 15: de Bitcoin koers beweegt zich in een ascending triangle. En dat kan positief uitpakken voor de waarde van Bitcoin. Weten hoe dat zit? Kijk dan snel de video! Bitcoin technische analyse week 6

Lees de volledige Bitcoin koersanalyse terug op BTC Direct Nieuws.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.