Bitcoin update: Bitcoin sluit augustus af met een rode kaars

Bitcoin koers update: voor de tweede maand op een rij sluit Bitcoin de maand af met een rode kaars. In augustus is de Bitcoin koers met een paar honderd dollar gedaald.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers sluit augustus af met een rode kaars

Begin augustus 2019 stond de koers van Bitcoin net boven de 10.000 dollar op 10.080 dollar. In augustus is het niet gelukt om met een groene kaars af te sluiten. De koers is een paar honderd dollar gedaald.

Bitcoin Koers Grafiek - 1 September 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 1 September 2019

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers rond de 9600 dollar. In de afgelopen maand is koers met bijna 500 dollar gedaald. Dat is een daling van ongeveer 5%.

Het is afwachten wat de koers deze maand gaat doen. Gaat de lancering van Bakkt ervoor zorgen dat de koers weer naar de 13.000 dollar schiet net zoals in de maand juni van dit jaar? Of daalt de koers nog verder naar beneden richting de 9.000 dollar en lager?

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!