Crypto Alert: STEEM koers schiet omhoog

Crypto Alert: STEEM koers schiet omhoog
Crypto Alert: STEEM koers schiet omhoog
Crypto Alert: STEEM koers schiet omhoog
5 (100%) 1 vote

Crypto Alert: de koers van Steem (STEEM) schiet omhoog. In de afgelopen 24 uur is de koers al meer dan 20 procent gestegen.

STEEM kopen met iDEAL

Direct Bitcoins kopen met iDEALBitvavo - Grootste en Goedkoopste Crypto Exchange van Nederland

STEEM koers schiet omhoog

De Steem (STEEM) koers is sinds gisteravond hard gestegen. Gistermiddag stond de STEEM prijs rond de $0,44 dollarcent. In de avond schoot de prijs omhoog naar ongeveer $0,47 dollarcent. Daarna is de prijs door gestegen. Nu staat de STEEM prijs op iets meer dan $0,54 dollarcent. Dat is een stijging van 20.3 procent in de afgelopen 24 uur.

STEEM staat op plek 35 met een totale marktkapitalisatie, marktcap, van $166.8 miljoen dollar.

STEEM kopen, verkopen en bewaren

Wat is STEEM?

Steem is een op blockchain gebaseerd social media platform waar gebruikers geld kunnen verdienen door waardevolle content te delen. Een belangrijk kenmerk is dat het platform iedere bijdrage aan bijvoorbeeld een gemeenschap of economie reflecteert in de vorm van een vergoeding. Deze wordt uitbetaald in STEEM.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen van de top 10 goedkoopste cryptocurrencies? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptocurrencies. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.