Crypto Alert: Theta Token koers meer dan 40 procent gestegen

21

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Alert: Theta Token koers meer dan 40 procent gestegen
5 (100%) 1 vote[s]

Crypto Alert: de Theta Token koers is in de afgelopen 24 uur meer dan 40 procent gestegen.

Theta Token koers schiet omhoog

De Theta Token (THETA) koers is vandaag met meer dan 40 procent omhoog geschoten. De THETA koers staat op dit moment op $ 0,1874 dollarcent. Met deze prijs staat de koers 44.33 procent hoger dan gisteren.

THETA staat op plek 33 met een totale marktkapitalisatie, marketcap, van $187.3 miljoen dollar.

Theta Token kopen met iDEAL

Wat is Theta Token?

Het doel achter Theta Token is de video afleveringsindustrie te verstoren door tokens uit te geven aan streamers, gamers en anderen. Ze willen alle huidige problemen op gaan lossen, zoals video’s van lage kwaliteit en hoge kosten. Dit willen ze gaan doen door gedecentraliseerde videostreaming over blockchain technologie te introduceren, waardoor er een vloeiendere en hoogwaardige streaming ervaring ontstaat. Het vermindert de kosten en kijkers kunnen tokens verdienen wanneer ze een video bekijken. Ook kunnen er tokens verdiend worden door bandbreedte en bronnen te delen.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen van de top 10 goedkoopste cryptocurrencies? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptocurrencies. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.