Crypto Exchange UpBit gehackt 342.000 ether gestolen

De Zuid-Koreaanse cryptocurrency exchange UpBit is gehackt. Op de website hebben ze een bericht geplaatst waarin ze aangeven dat ze gehackt zijn.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Ethereum Euro Koers

Bekijk meer Ethereum Euro Koers grafieken en extra informatie.

UpBit Gehackt

Op dit moment lijkt het erop dat er 342.000 Ethereum (ETH) gestolen zijn. Deze cryptocurrencies zijn verplaatst naar een ‘onbekende wallet’. Omgerekend gaat het om een bedrag van 50,2 miljoen dollar (45,6 miljoen euro).

Upbit SAFU fonds

De ethers die gestolen zijn door de hackers zijn gedekt door een verzekering. Ze zullen de gestolen ethers zelf aanvullen uit hun eigen middelen.

Whale Alert Tweet

Via de Whale Alert bot op Twitter kun je op de hoogte blijven van grote en ongebruikelijke transacties op de blockchain.

Zodra er meer nieuws bekend is over de hack dan lees je het hier.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!