Crypto koersen crashen – Bitcoin koers bijna 10% gedaald

Cryptomarkt update: ongeveer 2 uur geleden stond de koers van Bitcoin nog net boven de 8.000 dollar. De overige top 10 crypto koersen waren maximaal 4% gedaald. In de afgelopen uren zijn de koersen hard gedaald. Bitcoin stond bij BitMEX al even onder de 7400 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers bijna 10% procent gedaald

In de afgelopen uren is de koers van Bitcoin met 500 dollar gedaald. De BTC koers staat nu nog boven de 7500 dollar maar voor hoelang?

Bitcoin Koers Grafiek - 23 oktober 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 23 oktober 2019

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $7.546,18 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 8,67% gedaald. Gisteren stond de koers nog boven de 8200 dollar. Vanmorgen was de koers al naar de 8000 dollar gedaald en zojuist daalde de koers nog verder. De komende uren wordt het afwachten wat de koers verder gaat doen. Daalt de koers verder richting de 7000 dollar of komt er weer een stijging?

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!