Crypto Nieuws: altcoins, Binance hack en Technische Analyse van Bitcoin

Belangrijkste Crypto Nieuws: deze week gaat het over de altcoins, negatieve rente op leningen, Binance hack en een technische analyse van Bitcoin.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Altcoins, Binance Hack en Technische Analyse

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. En deze week beginnen we met de belangrijkste gebeurtenis van de week, namelijk de Binance hack. Deze hack pakte iets anders uit dan het in de eerste instantie leek. Niet het verhaal, maar de moraal is het geen wat in deze het meest van belang is.

Daarnaast bespreken we ook de altcoins. Het onderwerp wat, volgens vele, lange tijd in mijn video’s onderbelicht werd en ik vertel je waarom. Ook geef ik antwoord op mijn mening over het komende altseason en de combinatie van prijs en waarde.

Ook spreken we over Denemarken, waar negatieve rente op leningen nu echt een feit is. Teven komt China ter sprake, die vooroploopt als het gaat om het voeren van een ‘vernieuwend’ monetair beleid. We sluiten de video af met Technische Analyse op Bitcoin en pakken daar vandaag ook even de correlatie met de Chinese Yuan bij.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!