Crypto Nieuws: Banken aan de crypto, JPM Coin, QuadrigaCX en Technische Analyse

17

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Nieuws: Banken aan de crypto, JPM Coin, QuadrigaCX en Technische Analyse
5 (100%) 1 vote[s]

Crypto nieuws update: deze week JP Morgan komt met een eigen, eerste cross border transactie tussen Uruguay en Argentinië, geruchten omtrent QuadrigaCX en natuurlijk sluiten we af met de technische analyse.

Crypto Nieuws: Banken aan de crypto, JPM Coin, QuadrigaCX en Technische Analyse

50+ Cryptocurrencies kopen met iDEAL

In deze video bespreek ik natuurlijk weer de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week met jullie. Maar we starten even met iets anders. In ben namelijk sinds vrijdag avond in Manilla en ik wil jullie hier wat over vertellen. Het afval probleem is hier enorm en ik steun de pilot om cryptocurrencies in te zetten en samen beter te zorgen voor onze natuur.

Daarna bespreek ik met jullie het nieuws over JP Morgan. Het kan je namelijk niet zijn ontgaan: JP Morgan komt met een eigen cryptocurrency en is daarmee de eerste bank die een eigen crypto ontwikkeld. In deze video bespreek ik de JPM Coin uitvoerig.

Daarnaast gaan we het hebben over de eerste cross border transactie tussen Uruguay en Argentinië. Dit vind ik zeer belangrijk omdat dit vanuit monetair perspectief behoorlijk achtergestelde landen zijn.

Als laatste bespreek ik met jullie het debacle en de geruchten omtrent QuadrigaCX en natuurlijk sluiten we af met de technische analyse.

Cryptocurrency kopen met iDEAL

AanbiederOmschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct cryptocurrencies kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency broker biedt meer dan 40 cryptocurrencies aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptocurrencies die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitcoin Meester
Direct cryptocurrencies kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.