Crypto nieuws: Bitcoin futures van BAKKT, ING, BTC Hashrate en Technische Analyse

Crypto nieuws update: deze week gaat het over de Bitcoin futures van BAKKT, BTC Hashrate daalde met 30%, Bitcoin opties CME, Bitcoin betalingen in 2500 Franse winkels, uitspraak chief economist van ING, Venezuela wil betalen in Bitcoin en Bitcoin aanhouden.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin futures van BAKKT, ING, BTC Hashrate en Technische Analyse

In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse.

Deze week gaan we het hebben over BAKKT. Deze week ging namelijk het eerste Bitcoin-futures platform, welke de settlement in fysieke bitcoins laat plaatsvinden, live. Ik leg je uit, wat er daarna gebeurde en waarom. Ook bespreken we de val in de hashrate, want niets is wat het lijkt. Ook liepen de futures van de CME af en kondigden zij een nieuw, separaat beleggingsproduct aan.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!