Crypto Nieuws: Bitcoin naar de $15.000? BAKKT live en Technische Analyse van Bitcoin

Belangrijkste Crypto Nieuws: deze week gaat het over Coinbase, BAKKT gaat live en een technische analyse van Bitcoin. Gaat de koers van Bitcoin naar de 15.000 dollar?

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin naar de $15.000? BAKKT live en Technische Analyse van Bitcoin

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse.

In deze video bespreken we de live gang van BAKKT en de gevolgen hiervan. Ook komt Coinbase aan bod, zij nemen Xapo over én worden door banken in Groot-Brittannië opzij gezet. Daarnaast bespreken we de gevaren op de obligatiemarkt. Gevolgen van inflatie, die niemand ziet en een belangrijke uitspraak van de CEO van Morgan Creek.

We sluiten af met de Technische Analyse waarbij we terug blikken naar vorige week en vooruit kijken een ontzettend grote koersbeweging die in aankomst is.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!