Crypto nieuws: Facebook Libra, BAKKT is Live en Technische Analyse

Crypto nieuws update: deze week gaat het over BAKKT, Facebook coin Libra, delisting van privacy coins, altcoin nieuws en een technische analyse van Bitcoin.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Facebook Libra, BAKKT is Live en Technische Analyse

In deze video beginnen we met het macro-economische praatje. De Fed verlaagt namelijk de rente, maar er gebeurde nog veel meer. De ‘Reporente’ maakt namelijk rare sprongen.

Ik leg je uit wat dit betekend. Ook zullen we het hebben over de komst van Libra. Die misschien wel helemaal van de baan is?! Daarnaast wordt het framework rondom crypto steeds strakker, niet alleen Libra en Nederlandse bedrijven lijden hieronder, ook vele exchanges nemen de regels zeer serieus, met het delisten van Altcoins tot gevolg.

BAKKT gaat morgen live en we zijn ontzettend benieuwd wat de gevolgen zullen zijn. Ik vertel je mijn verwachtingen en we sluiten af met nieuws over de Altcoins, wat we ook zullen bespreken tijdens de Technische Analyse. De komende twee weken beloven namelijk ontzettend spannend te worden!

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!