Crypto Nieuws: Rente op stablecoins, Libra, catastrofaal ECB beleid en Technische Analyse

Crypto nieuws update: deze week gaat het over negatieve rente bij banken en rente op stablecoins, nieuws over Facebook Libra en het beleid van de ECB. We sluiten af met een technische analyse van Bitcoin.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Rente op stablecoins, Libra, catastrofaal ECB beleid en Technische Analyse

In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse.

Deze week spreek ik over cryptocurrency exchanges. Exchanges bieden namelijk rente aan in ruil voor, voor het stallen van je crypto’s. Ik vind dit een raar fenomeen en ik leg je uit waarom.

Ook komt Libra weer aan bod er is namelijk een kleine update. Tevens schreef een Duitse bank een stuk over de hardheid van Bitcoin, ik leg je uit wat dat betekend.

Meld je aan, koop stablecoins (Tether USDT) en ontvang 3% rente op jaarbasis!

Het belangrijkste nieuws van deze week en misschien wel van dit jaar gaat over het beleid van de ECB. Zes oud-bankiers, schreven een uitgebreid stuk over de koers die de ECB vaart. Zij baren zich ernstige zorgen. Ik leg je tot in de puntjes uit hoe dat zit.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!