Crypto Prijs Alert: Binance Coin onderweg naar nieuwe recordhoogte

47

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Prijs Alert: Binance Coin is op het moment van schrijven de grootste stijger van de top 10 cryptocurrencies. Als de koers zo door blijft stijgen dan gaat de koers naar een nieuwe all time high.

Binance Coin onderweg naar nieuwe recordhoogte

Van de top 10 cryptomunten staan Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) in het groen. Binance Coin is de grootste stijger met een stijging van 5,17% in de afgelopen 24 uur. De prijs voor 1 BNB staat nu op $21,75 dollar. Met een market cap van ruim 3 miljard dollar staat deze cryptovaluta o de zevende plek.

Binance Coin koers grafiek - 19 april 2019
Binance Coin koers grafiek – 19 april 2019

Op 18 januari 2019 steeg de koers naar de huidige all time high van $24,91 dollar. Toen was het niet gelukt om boven de $25 dollar uit te komen en daalde de koers weer richting de prijs waar het nu ongeveer staat. Als de koers de stijging van gisteren kan vasthouden dan gaat de koers vandaag de oude all time high aantikken en is er een grote kans dat de koers boven de $25 dollar komt.

Afwachten wat de koers gaat doen, want het is ook mogelijk dat de koers weer terugzakt tot net onder de 20 dollar.

Binance Coin kopen

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!