Crypto Prijs Alert Bitcoin boven de 10.000 Dollar!

Crypto Prijs Alert: de Bitcoin koers is vannacht verder omhoog geschoten tot ruim boven de 10.000 dollar. Bitcoin stond een lange tijd rond de 9900 dollar. Na een aantal poging lukte het Bitcoin alsnog om door de 10.000 dollargrens te schieten. Gaat Bitcoin naar de 14.000 dollar nu?

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Euro Koers

Bekijk meer Bitcoin Euro Koers grafieken en extra informatie.

Bitcoin koers boven de 10.000 dollar

Vannacht is Bitcoin door de 10.000 dollargrens geschoten. De hele dag steeg de Bitcoin koers langzaam richting de 10.000 dollar. Eerst steeg de koers naar de 9900 dollar en rond 4 uur vannacht bereikte Bitcoin de 10.000 dollar.

Wat kunnen we van Bitcoin verwachten? Voorlopig weet Bitcoin stand te houden boven de 10.000 dollar. In de komende uren is het afwacten of de koers nu verder stijgt richting de 11.000 dollar of komt er een dump? We houden je op hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!