Crypto Prijs Alert: Bitcoin koers 1300 dollar gedaald

Crypto Prijs Alert: de Bitcoin BTC koers is zojuist meer dan 1300 dollar. Bij BitMEX is de Bitcoin koers nog meer gedaald. Daar kwam de koers onder de 8100 dollar. Dat is een daling van ongeveer 1700 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers 1300 dollar gedaald

De koers van Bitcoin is meer dan 13% gedaald in de afgelopen 2 uur. Vanmiddag daalde de koers rustig en kwam de prijs onder de 9500 dollar uit. Rond 8 uur vanavond schoot de koers hard omlaag.

Bitcoin Koers Grafiek - 24 september 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 24 september 2019

Op dit moment staat de koers van Bitcoin op 8.543,90 dollar. Ongeveer 24 uur geleden stond de koers nog boven de 9800 dollar. In ongeveer 2 uur tijd is de koers van 9400 dollar gedaald tot waar het nu staat. Op dit moment zien we de prijs nog verder dalen. Het is afwachten tot hoever de koers verder daalt en of er weer een correctie naar boven komt.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!