Crypto Prijs Alert: Bitcoin Koers 500 dollar gedaald

Crypto Prijs Alert: de Bitcoin BTC koers is vannacht meer dan 500 dollar gedaald. Een aantal uren geleden stond de koers van Bitcoin nog rond de 6700 dollar. Binnen een paar minuten tijd dook de koers naar beneden tot onder de 6200 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

Ga naar de Bitcoin Euro – (BTC-EUR) koers pagina voor meer informatie.

Bitcoin koers nog boven de 6000 dollar

Vannacht is het Bitcoin niet gelukt om boven de 6600 dollar te blijven of om verder te stijgen. De koers van Bitcoin stond rond de 6700 dollar en dook binnen een kwartier tijd hard naar beneden tot onder de 6400 dollar. Daar bleef de koers even hangen maar niet voor lang, want de koers schoot verder naar beneden tot onder de 6200 dollar.

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op 6.170,06 dollar, dat is een daling van 7,90 procent in de afgelopen 24 uur. De Bitcoin market cap is met ongeveer 9 miljard dollar gedaald en staat nu op 112 miljard dollar.

Gaat de koers van Bitcoin verder dalen richting de 5800 of gaat de koers weer omhoog richting de 6700 dollar? We houden je op de hoogte hier.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!