Crypto Prijs Alert – Bitcoin SV koers meer dan 20 procent gestegen

Crypto Prijs Alert: van de top 10 cryptocurrencies staan alle cryptocurrencies in het groen. De koers van Bitcoin SV (BSV) is op dit moment met stip de grootste stijger met een stijging van meer dan 20 procent.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin SV EURO koers

Bitcoin SV koers plus 22 procent in de afgelopen 24 uur

Zoals je in de bovenstaande grafiek kunt zien is de Bitcoin SV koers hard gestegen. In de afgelopen 24 uur is de koers met 22,20% gestegen. OP het moment van schrijven staat de koers nog net onder de 190 dollar.

Gisteren stonde de Bitcoin SV koers nog rond de 155 dollar. Vanochtend zagen we de koers eerst weer naar de 160 dollar stijgen. Tussen 8 uur ‘s ochtends en 2 uur in middag steeg de koers langzaam verder naar de 165 dollar. In de uren die volgde schoot de koers verder omhoog richting de 190 dollar.

De koers bleef even de 190 dollar hangen maar zakte weer terug naar de 187 dollar. In de komende uren is het afwachten of de koers weer richting de 200 dollar kan stijgen. We houden je op de hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!