Crypto Prijs Alert: Cardana koers schiet omhoog vandaag

31

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Prijs Alert: Cardana koers schiet omhoog vandaag
5 (100%) 1 vote[s]

Crypto Prijs Alert: vandaag schiet de koers van Cardano ADA omhoog. Deze cryptomunt staat op plek 11 en is al meer dan 10% gestegen.

Top 10 Cryptomunten kopen met iDEAL (Geen limieten en max 0.25% fees)

Cardana koers schiet omhoog vandaag

Op dit moment staat de Cardano (ADA) koers op $0,057551 dollar. Gisteren stond de ADA koers nog rond de $0,057 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 11,65% gestegen. Met een totale market cap van bijna 1.5 miljard dollar staat het nog maar net achter TRON. Als de koers zo door stijgt dan zal Cardano weer in de top 10 komen.

Cardano Kopen met iDEAL

In het afgelopen uur is de koers verder gestegen met 0.57%. Voorlopig lijkt het erop dat de stijging rustig doorgaat richting de $0,059 dollarcent. Eerder vandaag stond de koers al op de $0,059 dollarcent. Het lukte niet om er doorheen te gaan. De koers daalde vervolgens weer naar ongeveer $0,0570 en steeg weer naar waar het nu staat.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.