Crypto Prijs Alert: Ethereum en Ripple XRP koersen schieten omhoog

Crypto Prijs Alert: van de top 10 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap, zijn Ethereum en Ripple de grootste stijgers. In de afgelopen 24 uur zijn deze twee cryptomunten met meer dan 5% gestegen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Ethereum koers boven de 200 dollar

De koers van Ethereum is vandaag weer boven de 200 dollar gekomen. In de afgelopen 24 uur is de Ethereum koers met 5,46% gestegen.

Gisteren stond de prijs van 1 Ethereum nog rond de 190 dollar. Op het moment van schrijven staat de ETH koers op 201,50 dollar. De market cap van Ethereum is met iets meer dan 1 miljard dollar gestegen.

Ripple XRP koers onderweg naar de 28 dollarcent

Van de top 10 cryptocurrencies is de XRP koers het hardst gestegen. Op het moment van schrijven staat de koers van XRP op 0,274294 dollar. Dat is een stijging van 5,47% in de afgelopen 24 uur.

Voorlopig lijkt het erop dat de Ripple koers weer richting de 28 dollarcent gaat. De laatste keer dat XRP boven de 28 dollarcent stond was op 20 augustus 2019.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!