Crypto Prijs Alert: koers van Ethereum Classic bijna 30% gestegen

Crypto Prijs Alert: alleen vandaag al is de koers van Ethereum Classic (ETC) met bijna 20% gestegen. Op dit moment is ETC de grootste stijger van de top 100 cryptocurrencies.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Ethereum Classic koers bijna 30% gestegen

Van de top 100 cryptocurrencies is de koers van Ethereum Classic (ETC) het hardst gestegen. In de afgelopen 24 uur is de koers met bijna 20% gestegen. Als we kijken naar de afgelopen 7 dagen dan is de koers bijna 30% gestegen.

Ethereum Classic koers grafiek - 22 augustus 2019
Ethereum Classic koers grafiek – 22 augustus 2019

Op het moment van schrijven staat de Ethereum Classic koers op 7,06 dollar. Vanmorgen rond 9 uur stond de koers van 1 ETC rond de 6,15 dollar. Sinds vanmorgen zien we de koers stijgen. In de afgelopen 24 uur is de ETC koers met 18,45% gestegen en in de afgelopen 7 dagen 26.8%. Met een market cap van 797,3 miljoen dollar staat ETC op de zestiende plek. Het verschil met de nummer 15, Dash, is iets minder dan 17 miljoen dollar.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!