Crypto Prijs Alert: koersen van Quant en Ox meer dan 20% gestegen

Crypto Prijs Alert: vandaag staan er wel veel altcoins in het groen. De crypto koersen van Quant (QNT) en Ox (ZRX) zijn nu al meer dan 20% gestegen in de afgelopen 24 uur. Ze behoren tot de grootste stijgers van de top 100 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Quant (QNT) koers rond de 23% gestegen

De koers van Quant is in de afgelopen 24 uur met bijna 23% gestegen. Gisteren kon je Quant kopen voor iets minder dan 7 dollar. Vandaag staat de koers ruim boven de 8 dollar.

Op het moment van schrijven staat de Quant koers op $8,47 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 22,98% gestegen. De market cap van Quant is gestegen naar de 102.2 miljoen dollar en daarmee staat Quant op plek 57.

Ox (ZRX) koers meer dan 21% gestegen

Top 50 cryptocurrency Ox (ZRX) behoort vandaag ook tot de grootste stijgers. Deze cryptomunt is in de afgelopen 24 uur al meer dan 21% gestegen.

De koers van Ox staat nu op 0,237979 dollar, dat is een stijging van 21,07% in de afgelopen 24 uur. Met een market cap van bijna 143 miljoen dollar staat Ox op plek 47.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!